Σχετικά με εμένα

Γεια σας, λέγομαι Βαγγέλης Στυλογιάννης και είμαι το πρόσωπο πίσω από το INNER POWER.

Έχω τελειώσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αμερική και έχω σαν δεύτερα πτυχία Αγγλικά και Κοινωνικές Επιστήμες. Όταν επέστρεψα από τις σπουδές μου και τελείωσα τη στρατιωτική μου θητεία, άρχισα να εργάζομαι σε μεγάλες και πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των πωλήσεων και του marketing έχοντας μια επιτυχημένη πολύχρονη σταδιοδρομία.

Τα τελευταία χρόνια με αφορμή κάποια γεγονότα που μου άλλαξαν τη ζωή, στράφηκα στο life coaching, τελειώνοντας σχολές σε Ελλάδα στο NLP, την επικοινωνία, παίρνοντας πτυχίο στο life coaching από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, δίπλωμα σαν Rapid Results LifeCoach και σαν Transfomation Coach από την Acadeny of Coaches, στην Αγγλία, στην Αυστραλία και στην Αμερική και ανήκοντας στην ομάδα inner circle του Tony Robbins που για όσους δεν τον ξέρουν θεωρείται ο κορυφαίος στον κόσμο στον χώρο του coaching. 

Έχοντας παρακολουθήσει πολλές δεκάδες σεμιναρίων και έχοντας εξασκήσει το coaching σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο οι περισσότεροι των οποίων ήταν coaches και με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική μου, ξεκίνησα και στην Ελλάδα να βοηθάω ανθρώπους να πετύχουν στόχους, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους. 

Για όποιον λοιπόν είναι αποφασισμένος ότι θέλει να ζήσει από εδώ και στο εξής μια ζωή καλύτερη από αυτή που έζησε μέχρι τώρα και οι ευχές του να γίνουν πραγματικότητα είμαι εδώ για δουλέψουμε σαν ομάδα η ορμή της οποίας θα τον βοηθήσει να αλλάξει ότι θέλει/πρέπει/είναι καλό γι’ αυτόν στη ζωή του. Η πρώτη συνεδρία είναι δωρεάν και όλες οι συνεδρίες είναι διαδικτυακές.